Öğrencilerimizin dikkatine,

Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Takvimi’ne göre Bahar Dönemi dersleri tüm birimlerimizde 26.02.2024 Pazartesi günü itibariyle başlamıştır. Uzaktan Eğitim Sistemi (Eğitim 365), Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ile senkron çalışmaktadır. Bu bağlamda, Eğitim 365 Sistemimiz belirtilen tarih itibariyle OBS üzerinden bahar dönemine ait bilgilere göre güncellenerek kullanıma açılmıştır. Ancak, gerek ders kayıt onaylarında yaşanabilen aksaklıklar gerekse OBS ve Eğitim 365 kaynaklı meydana gelebilen farklı sorunlar nedeniyle ilk bir kaç gün Eğitim 365‘e girişte ve güncel derslerin görüntülenmesinde sorunlar yaşanabilmektedir. Değerli öğrencilerimizin bahsi geçen sorunlarla karşılaşmamaları adına öncelikle OBS üzerinden ders kayıt onaylarını kontrol etmeleri önemle duyurulur.

Verimli bir bahar dönemi geçmesi dileği ile…

26 Şubat 2024, Pazartesi 301 kez görüntülendi